Send tilbage

Hos Avermoso stræber vi efter at gøre vores kunder 100% tilfredse med de produkter, de køber hos os. Hvis du oplever problemer med forsendelse eller produkter og er frustreret, bedes du sende os en e-mail, og vores team vil hjælpe dig med det samme.

Angiv venligst din adresse i alle detaljer, ellers vil den pakke, vi sender til dig, blive returneret til os, eller vi vil simpelthen ignorere din anmodning og spare alle for besværet. Hvis pakken returneres til os på grund af for sen afhentning, kan du betale for forsendelsesomkostningerne, og vi vil sende pakken til dig igen, men giv os venligst den korrekte adresse. Du kan også bede om en refusion, men da det ikke er vores skyld at returnere pakken, refunderer vi kun 50% af ordren.

=======================>> Returpolitik <<=======================

1. Utilfreds med din ordre
Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, er du (køberen) ansvarlig for at betale forsendelsesomkostningerne for returnering af produktet inden for 10 dage fra datoen for modtagelse af produktet i god stand, hvis produktet ikke er dækket af vores producentgaranti mod defekter, og ombytningen ikke skyldes vores fejl.

Bemærk venligst: Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.Vi har heller ingen mulighed for at behandle din ordre i mere end 6 måneder.

2. Beskadiget eller dårlig kvalitet
Lad os vide, hvis produktet er defekt eller ikke fungerer korrekt. For at løse problemet så hurtigt som muligt, bedes du kontakte os på customer@avermoso.com og vedhæfte et foto af den dårlige kvalitet eller beskadigede vare. Billedet skal helst være taget på en plan overflade og tydeligt vise etiketten og fejlen. Når vi har bekræftet, at dette er tilfældet, sender vi dig straks en erstatning, uden at du behøver at returnere den defekte vare. Vi vil bruge disse oplysninger til at hjælpe dig med at behandle din ordre og eliminere fremtidige fejl.

=======================>> Annuller ordre <<======================

1. Annullering af ikke-afsendte ordrer
Hvis du ønsker at annullere en ordre, der endnu ikke er afsendt, bedes du kontakte os på customer@avermoso.com. For at løse problemet så hurtigt som muligt, bedes du angive dit ordrenummer. Tak for hjælpen!

Bemærk venligst: Refundering sker med fradrag af 10% af det samlede ordrebeløb som ekspeditionsgebyr.

2. En ordre, der allerede er pakket eller afsendt, kan ikke annulleres.

=========================>> Garanti <<=========================

Denne garanti dækker kun fabrikationsfejl og dækker ikke følgende:

  • Utilsigtet skade
  • Forkert vedligeholdelse
  • Normal slitage
  • Farve- og materialebrud som følge af sollys
  • Modifikationer på eftermarkedet
  • accepterer ikke returnering af produkter til vandindtrængning.

===================>> Tilbagebetalingspolitik <<===================

Hvis du mener, at det produkt, du har købt, ikke opfylder dine oprindelige krav, har du mulighed for at anmode om en refusion.

Nedenfor er de omstændigheder, hvorunder refusion er tilladt:

Du kan modtage en fuld refusion

Hvis det produkt, du har købt, er helt ubrugeligt.


Bemærk venligst: Refusioner vil blive returneret til din konto inden for 5-7 arbejdsdage efter afgivelse af din ordre.

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, trækkes returforsendelsesomkostningerne fra refusionen.

Hvis du sender en vare til en værdi af mere end $100, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe en forsendelsesforsikring. Tak for hjælpen!

Beskadigede varer af dårlig kvalitet

For at få den hurtigste løsning på problemet, bedes du vedlægge et foto af, hvor varen er af dårlig kvalitet eller beskadiget. Billedet skal helst være taget på en plan overflade og tydeligt vise etiketten og fejlen.

Vi vil bruge disse oplysninger til at hjælpe dig med at behandle din ordre og eliminere fejl i fremtiden!